Instagram

Follow Me!

minimalisme

36. Nestdrang of verveling? Grote kuis en kleine prijsjes!

10 juni 2018

Ooit was mijn boekencollectie mijn pride and joy, maar die tijd ligt al weer lang achter me.
Ik herlees zelden of nooit en geef veel boeken weg.  Daarnaast doe ik van leve de bib en mijn Kindle.

Er zijn zo van die blogposts die je leest en je meteen aanzetten om de koe bij de horens te vatten. Zo ging dat met de post  ‘Als lilith maar tien kookboeken kon meenemen naar de nieuwe crib, dan waren het deze.’  Ze herinnerde me aan mijn eigen tot de nok gevulde boekenkasten die vaak tijden onaangeroerd blijven. Ook ik herlees boeken zelden tot nooit en die kook- en hobbyboekenfetisj die ik ooit gehad moet hebben, dat is ook maar idioot voor iemand die geen geduld heeft .. . Heel wat boeken liggen er dus maar als vulling bij en – hier geen kookboekentips, sorry! – het werd hoog tijd om afscheid te nemen. (Handig, die nestdrang! Of misschien was het ook gewoon verveling.) Het liefst was ik na het lezen van haar post meteen begonnen aan een eerste opkuisronde maar ik zat op mijn werk en dat ging dus niet.

Enfin, veel blahblahblah om tot de essentie te komen, zo gaat dat wel meer in mijn leven. De opmerkelijke lezer/kijker heeft het misschien al opgemerkt, we zitten niet alleen in het nieuw – met logo enal! – maar er is ook een shop-knop toegevoegd. Wie weet levert mijn impulsieve koopgedrag van vroeger jou nu dus wel een koopje op!

Hashtagreclame, allen daarheen! 😉

    Leave a Reply