wonen & interieur

33. Moodboard: mijn werkplek

33. Moodboard: mijn werkplek - blahblahblah.be

Nu ik mijn bijberoep eind vorig jaar, na bijna 6 jaar, volledig vaarwel heb gezegd, begon het eigenlijk schaamtelijk te worden dat ik nog steeds 2 pc’s (1 mac, 1 pc) en een gigantisch bureau had staan .. MIDDENIN onze woonruimte beneden, knal in ieders zicht. Het zit namelijk zo dat er normaal een scheidingswand zou komen tussen wat het bureau zou zijn en de eetkamer maar tot nu toe was die er nog niet gekomen. Een geluk bij een ongeluk misschien want nu hebben we een hele mooie plaats extra voor de eetkamer zonder iets te moeten afbreken. Dat is het leuke aan van die lange verbouwingen, *kuch*, hoe langer je erin woont, hoe meer je aanpast aan hoe je het nu ziet ipv gewoon de plannen te volgen.

Enfin 🙂 Hoewel ik zelfs twijfel of ik nog wel een vaste pc nodig heb (laat staan 2) wil ik toch wel een kleine ruimte waar ik wat papierwerk kan doen zonder de hele tijd vanalles te moeten opruimen en/of verhuizen. En dat moest ook nog liefst beneden zijn, jep. Ik wist al een tijdje dat ik het onder de trap wilde maar ik wist nog niet precies hoe. Vandaag leverde een kleine zoektocht op Pinterest me deze mooie beelden op. Mijn pc’s zitten al in dozen en nu kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan! Enige nadeel .. onze trap is een recuperatie uit een oude schuur en moet nog afgeschuurd, behandeld en geschilderd worden. Oh ja, er zit ook nog geen plafond dus de herinrichting is voorlopig nogal tijdelijk. 3 jaar kan ook tijdelijk zijn 😉

33. Moodboard: mijn werkplek - blahblahblah.be

33. Moodboard: mijn werkplek - blahblahblah.be

foto’s via Design Sponge | Jélanie | Ikea

Als het zo ver is, laat ik jullie zeker de voor en na zien, voor nu zal je het hiermee moeten doen 😉 Heb jij een volledig kantoor thuis of volstaat de laptop en de keukentafel?

 

4 Comments

  1. Die pinterestjes zien er alvast fantastisch uit 🙂 Mijn bureau thuis is in de zetel; ik tokkel nu bijvoorbeeld al liggend op mijn laptop. Het lief heeft zijn laptop met drie schermen in onze tweede slaapkamer. Kan hij gamen zo luid hij wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *