wonen & interieur

33. Moodboard: mijn werkplek

8 april 2018
33. Moodboard: mijn werkplek - blahblahblah.be

Nu ik mijn bijberoep eind vorig jaar, na bijna 6 jaar, volledig vaarwel heb gezegd, begon het eigenlijk schaamtelijk te worden dat ik nog steeds 2 pc’s (1 mac, 1 pc) en een gigantisch bureau had staan .. MIDDENIN onze woonruimte beneden, knal in ieders zicht. Het zit namelijk zo dat er normaal een scheidingswand zou komen tussen wat het bureau zou zijn en de eetkamer maar tot nu toe was die er nog niet gekomen. Een geluk bij een ongeluk misschien want nu hebben we een hele mooie plaats extra voor de eetkamer zonder iets te moeten afbreken. Dat is het leuke aan van die lange verbouwingen, *kuch*, hoe langer je erin woont, hoe meer je aanpast aan hoe je het nu ziet ipv gewoon de plannen te volgen.

Enfin 🙂 Hoewel ik zelfs twijfel of ik nog wel een vaste pc nodig heb (laat staan 2) wil ik toch wel een kleine ruimte waar ik wat papierwerk kan doen zonder de hele tijd vanalles te moeten opruimen en/of verhuizen. En dat moest ook nog liefst beneden zijn, jep. Ik wist al een tijdje dat ik het onder de trap wilde maar ik wist nog niet precies hoe. Vandaag leverde een kleine zoektocht op Pinterest me deze mooie beelden op. Mijn pc’s zitten al in dozen en nu kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan! Enige nadeel .. onze trap is een recuperatie uit een oude schuur en moet nog afgeschuurd, behandeld en geschilderd worden. Oh ja, er zit ook nog geen plafond dus de herinrichting is voorlopig nogal tijdelijk. 3 jaar kan ook tijdelijk zijn 😉

33. Moodboard: mijn werkplek - blahblahblah.be

33. Moodboard: mijn werkplek - blahblahblah.be

foto’s via Design Sponge | Jélanie | Ikea

Als het zo ver is, laat ik jullie zeker de voor en na zien, voor nu zal je het hiermee moeten doen 😉 Heb jij een volledig kantoor thuis of volstaat de laptop en de keukentafel?

 

 • Reply
  Sofie
  8 april 2018 at 10:35

  Ik ben wel benieuwd hihi! Ik heb een bureautje in een kast 🙂 Rommel gemaakt? Dan kan ik de deuren gewoon toe doen. Perfect!

  • Reply
   Katrien
   10 april 2018 at 11:30

   Ook wel handig, ik neem het mee 😉

 • Reply
  Leen
  6 mei 2018 at 14:20

  Die pinterestjes zien er alvast fantastisch uit 🙂 Mijn bureau thuis is in de zetel; ik tokkel nu bijvoorbeeld al liggend op mijn laptop. Het lief heeft zijn laptop met drie schermen in onze tweede slaapkamer. Kan hij gamen zo luid hij wil!

  • Reply
   Katrien
   7 mei 2018 at 15:56

   Haha, heel herkenbaar! Ik heb ondertussen al geen idee meer hoeveel schermen die van mij heeft om te gamen 😀

 • Reply
  Talitha
  5 juni 2018 at 21:07

  Haha, ik typ alles op de laptop aan de eettafel of in de zetel, want wij wonen in een schoendoos. We hebben een ‘tweede slaapkamer’ maar daar past letterlijk een eenpersoonsbed in en dan kan je al nergens meer staan. We hebben er een tafeltje met computer en bureaustoel ingepropt, een klein rekje, mijn Lief zijn elektronisch drumstel en een gitaar. Needless to say: we kunnen ons niet met tweeën tegelijkertijd in de ruimte bevinden. Enfin, we gaan eind deze maand verhuizen naar een groter appartement, dus binnenkort heb ik wel degelijk een werkplek in een échte bureauruimte, yes!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.