blahblahblah

25. Mijn doelen voor 2018

16 februari 2018
25. Mijn doelen voor 2018 - blahblahblah.be

Na mijn post van gisteren komt deze waarschijnlijk niet als een verrassing. Oorspronkelijk was het één (lange) post maar hé, 40 dagen bloggen vraagt om creativiteit! 😀 Goed, mijn doelen voor 2018 dus .. ik moet zeggen dat ik het voorlopig allemaal redelijk wazig zie (een eerste kindje is nogal een sprong in het diepe!) maar ik doe een poging.

1/ Als kind bracht ik urenlang door in de doka van mijn vader, de donkere kamer van een fotograaf that is. Er zit heel wat creatief bloed in mijn lijf maar ik heb me tot mijn grote spijt nooit toegelegd op fotografie. Er is altijd wel iets wat me tegenhoudt, ik weet niet waarom. Daarom wil ik dit jaar klein beginnen, met het uitpluizen van smartphonefotografie. Een echte challenge zit er nog niet meteen in maar het voordeel van kleine doelen is dat er altijd wel iets bij kan!

2/ Waarschijnlijk gaan we dit jaar niet op echte zomerreis, dus wil ik des te meer genieten van een dagje, weekendje of midweekje weg. Ver hoeft dat niet zeker te zijn, we plannen bijvoorbeeld een weekje Belgische kust en hebben nog een Bongo-bon voor een magische nacht. Maar ook een dagje Planckendael, een leuke brunch of iets dergelijks behoort tot de mogelijkheden! Tips altijd welkom.

25. Mijn doelen voor 2018 - blahblahblah.be

3/ Ik ben nooit een krak geweest in het huishouden en met een aanslepende verbouwing (is die nu nog bezig? ja .. ) is het soms dweilen met de kraan open. Ik probeerde al allerhande schema’s uit met kleine en grote werkjes op die en die dagen maar allen zijn ze na een tijdje niet meer houdbaar. Sinds kort probeer ik dagelijks een kwartier tot een half uurtje te roefelen. In dat half uurtje pak ik een aantal van de lopende to do’s aan in willekeurige volgorde. Ik ben vaak verbaasd over wat ik op een half uurtje gedaan krijg!

4/ Mijn vierde en voorlopig laatste puntje al voor 2018. Het is iets wat al ja-ren op de to do-lijst staat maar er nooit van komt, ik ben ook niet de meest extraverte mens moet je weten (understatement enal). Ik zoek een leuke bezigheid. Bloggen, lezen, ontwerpen, bezig zijn met je interieur, … zijn absoluut leuk maar allen nogal eenzaam, nietwaar? Ik heb nood aan een (groter) sociaal netwerk in de buurt (Vlaamse Ardennen buurt, gehucht buurt!). Ik heb nog geen idee hoe ik dit zal aanpakken maar ik kijk er op de één of andere manier wel naar uit! 🙂

 • Reply
  Elke
  18 februari 2018 at 15:11

  Ik speel trompet, en ga binnenkort (terug) bij de lokale fanfare. Dat kan tellen qua sociaal netwerk :p

  • Reply
   Katrien
   19 februari 2018 at 20:51

   Oh, lijkt me ook wel tof!
   Ik heb hier al een hippe Femma-groep zien passeren in de buurt, grote kans dat dat het wordt 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.