blahblahblah

24. Mijn doelen voor 2017 – recap –

15 februari 2018
24. Mijn doelen voor 2017 - recap - blahblahblah.be

Aangezien we nog steeds vrij begin 2018 zijn, leek dit me het ideale moment om na te gaan hoe het met mijn doelen voor 2017 is afgelopen. In juli vorig jaar maakte ik een kort lijstje met 6 doelen voor de rest van het jaar. Het zijn immers doelen, geen nieuwjaarsvoornemens, dus dat mag 😉

1/ Puntje 1 was vrij gemakkelijk, geen langetermijnplannen meer. Ik wist vorige zomer al dat ik zou stoppen met mijn bijberoep dus toen die wegviel was er zelfs niet eens nog nood aan dergelijke plannen, hoezee!

2/ Simpeler leven. Het minimalisme interesseert me nog steeds mateloos en beetje bij beetje geraakt ons huis ook leger. Ergens vind ik het jammer dat ik de ritjes naar de kringwinkel niet heb bijgehouden want dat zijn er nogal wat ondertussen. Het toppunt is dat ik nog niets gemist heb en zelfs niet meer wéét wat er allemaal weg is … Ik kan er voorlopig ook nog wel even mee doorgaan maar ik ben blij dat ik de klik gemaakt heb. Ik ben een bewustere consument geworden en heb meer rust. Twee op twee! 🙂

3/ 2 opleidingen wil(de) ik van z’n levens nog doen. Momenteel loopt de opleiding tot social media professional bijna op z’n eind en met een baby in zicht staat de tweede dus nog niet meteen op de planning. 2,5 dan 😉

4/ ‘Ik heb voor mezelf een cijfer geplakt op wat ik eind dit jaar op mijn spaarboek wil zien‘ schreef ik. Ik haalde het bijna maar net niet. En als ik eerlijk moet zijn, had ik dat zelfs niet verwacht!

5/ In oktober/november wilde ik op (groeps)reis, zonder D. Ik ging naar Praag. Niet in groep, wel met een goede vriendin. En nu ik erover nadenk is dat ook nog wel een blogpost waard!

6/ Van juli tot september wilde ik geen kledij kopen. Hier laat mijn geheugen me wat in de steek (HELP) maar ik herinner me vaag dat dat vrij goed lukte. Ik heb sindsdien trouwens nog steeds niet erg veel nieuwe kledij, zoals ik al zei ben ik veel bewuster gaan kopen.

Ik schreef toen dat alle wegen naar Rome leiden en kleine doelen gemakkelijker zijn om het overzicht te bewaren én vooruitgang te boeken. Aan het succes te zien van mijn zes puntjes kan ik dit nu volmondig beamen en ik ben daar echt heel blij mee!

Had jij doelen of voornemens en zijn ze gelukt? 🙂

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.