blahblahblah

23. 40 dagen bloggen (haha :-)

23. 40 dagen bloggen (haha :-) - blahblahblah.be

Het kriebelt al een tijdje om weer te bloggen. Hoewel ik meen een slow blog te hebben, moet het toch gezegd dat het na een lange tijd altijd weer moeilijk starten is. In oktober, november en december sliep ik wat mij betreft liefst 24/24u en daarna, tjah .. Gelukkig kwam daar de 40 dagen blogchallenge van Kathleen piepen die vandaag start en deze trok mij over de streep, hallelujah!

Waarschijnlijk zal ik geen 40 dagen bloggen, ik ken mezelf maar al te goed (hello Game of Thrones en 101 to do’s), maar ik hoop wel weer iéts regelmatiger een stukje online te krijgen. Momenteel heb ik een concept of 18 staan waar hopelijk het één en ander mee te doen valt en heb ik eigenlijk ook best wel wat vragen en bedenkingen over het moederschap (to be), jawel 😉

En voila, na een exacte radiostilte van 5 maand is de kop eraf met dit mini-stukje. Het lijkt wel alsof ik opnieuw moet leren schrijven maar goed, jullie zullen het ermee moeten doen. Het vraagt in elk geval naar meer!

5 Comments

    1. Dankjewel! De ‘primeur’ verscheen vorige week op Instagram maar het is compleet normaal dat je die gemist zou hebben 😉 Ik ben nu 18 weken ver, dus bijna in de helft!

  1. Hoe leuk. BlaBlaBla (zonder h) was ook mijn header om mij een excuus te geven over van alles te bloggen (wat overigens niet lukte maar dankzij de challange weer een kans krijgt) Gefeliciteerd met je zwangerschap en aankomend moederschap. Nog 5 maanden te gaan maak ik op uit de geweldige afbeelding. Geniet ervan en succes met bloggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *