blahblahblah

23. 40 dagen bloggen (haha :-)

14 februari 2018
23. 40 dagen bloggen (haha :-) - blahblahblah.be

Het kriebelt al een tijdje om weer te bloggen. Hoewel ik meen een slow blog te hebben, moet het toch gezegd dat het na een lange tijd altijd weer moeilijk starten is. In oktober, november en december sliep ik wat mij betreft liefst 24/24u en daarna, tjah .. Gelukkig kwam daar de 40 dagen blogchallenge van Kathleen piepen die vandaag start en deze trok mij over de streep, hallelujah!

Waarschijnlijk zal ik geen 40 dagen bloggen, ik ken mezelf maar al te goed (hello Game of Thrones en 101 to do’s), maar ik hoop wel weer iéts regelmatiger een stukje online te krijgen. Momenteel heb ik een concept of 18 staan waar hopelijk het één en ander mee te doen valt en heb ik eigenlijk ook best wel wat vragen en bedenkingen over het moederschap (to be), jawel 😉

En voila, na een exacte radiostilte van 5 maand is de kop eraf met dit mini-stukje. Het lijkt wel alsof ik opnieuw moet leren schrijven maar goed, jullie zullen het ermee moeten doen. Het vraagt in elk geval naar meer!

 • Reply
  liesbest
  14 februari 2018 at 23:25

  het smaakt in ieder geval naar meer !!

  zet hem op !

 • Reply
  Sofie
  15 februari 2018 at 12:16

  Waaaa, ben je ook zwanger! Dat is hier toch een primeur of niet? Ik had er in elk geval nog niks over gelezen ;-). Dikke proficiat! Hoever ben je?

  • Reply
   Katrien
   15 februari 2018 at 18:09

   Dankjewel! De ‘primeur’ verscheen vorige week op Instagram maar het is compleet normaal dat je die gemist zou hebben 😉 Ik ben nu 18 weken ver, dus bijna in de helft!

 • Reply
  Nicole
  15 februari 2018 at 15:12

  Hoe leuk. BlaBlaBla (zonder h) was ook mijn header om mij een excuus te geven over van alles te bloggen (wat overigens niet lukte maar dankzij de challange weer een kans krijgt) Gefeliciteerd met je zwangerschap en aankomend moederschap. Nog 5 maanden te gaan maak ik op uit de geweldige afbeelding. Geniet ervan en succes met bloggen!

  • Reply
   Katrien
   15 februari 2018 at 18:09

   Dat vind ik nog de leukste blogs om te lezen, ga ervoor! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.