eropuit muziek & film

20. 34 nummers om op te zingen, dansen en huilen

20. 34 nummers om op te zingen, dansen en huilen - blahblahblah.be

Dat Lilith 36 topnummers deelde voor haar 36 lentes op míjn verjaardag, dat kon geen toeval zijn hé? 😉 Ik kan me geen leven zonder muziek inbeelden, al is het tijdens het schrijven van deze en de meeste blogposts stil.

Ooit runde ik een muziekblog, kende ik alles wat niét commercieel was en voelde ik me thuis (en nog steeds) in klassiek over kleinkunst naar pop & rock in al hun vormen en alles daarnaast en daartussen. Het uitleggen of recenseren gelijk Britta, dat kan ik dan weer niet maar noem me gerust een liefhebber. Met Shazam als beste vriend.

Mijn 34 nummers om op te zingen, dansen en huilen.

Bij deze. Dit zooitje ongeregeld, wat mijn leven represent, neem ik mee op roadtrip naar niemandsland. 34 nummers, voor het gemak, om op te zingen, dansen en huilen. Vaak met een verhaal, anderen gewoon omdat ze goed zijn. Ik ben er waarschijnlijk nog evenveel vergeten maar maar daar vul ik in de toekomst gewoon een nieuw lijstje mee! ‘t Amusement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *