wonen & interieur

17. Onze badkamer!

12 augustus 2017
17. ONZE BADKAMER! - blahblahblah.be

Zo’n jarenlange verbouwing heeft, geloof het of niet, zo zijn voordelen. Alles komt traag tot stand maar je weet wel héél goed wat je waar nodig hebt. Wij hebben bijvoorbeeld geen stopcontacten te kort (jawel, 1 op de bovenverdieping die het snelst af was), weten perfect wat waar zal passen, welke kleuren wel of niet kunnen, welke ruimte wat nodig heeft.

Ja .. ik heb een volledig jaar (!) gezocht naar de juiste bad- en douchetegel maar die heb ik uiteindelijk wel gevonden. Hetzelfde geldt voor de lampen boven onze eettafel en nog heel wat andere zaken. Dat in the end alles tot z’n recht komt, vind ik fantastisch 🙂 Ik ben dan ook best wel trots op ons interieur en we krijgen er dikwijls complimentjes over, dat doet me wel wat!

De badkamer dus!

17. ONZE BADKAMER! - blahblahblah.be

Ik weet niet of je ooit al hebt gezocht naar een badkamermeubel maar laat het me je vertellen .. ze zijn meestal lelijk en daarbovenop ook nog eens echt duur! Ik wist dan ook al vroeg tijdens onze verbouwing hoe ons badkamermeubel er ongeveer moest uitzien (lang leve Pinterest) en dat we die zelf zouden maken. Het meubel vond ik bij Funky Vintage in Oostende en kreeg ik deels voor mijn verjaardag van m’n mama (danku mama!). We zochten en vonden een leverancier voor het marmeren blad, dat moést en zou erop komen. De lavabo’s, het kraanwerk en de spiegel zijn dan weer gewoon van IKEA, ik kon er niet blijer mee zijn!

Zoals je ziet rest ons vooral nog het schilderwerk. Waarschijnlijk gaat de wand met het rekje in een kleurtje en blijft de rest wit, ik heb het daar wel voor. Oh .. en een deur zou ook wel handig zijn! 😉

17. ONZE BADKAMER! - blahblahblah.be

17. ONZE BADKAMER! - blahblahblah.be

17. ONZE BADKAMER! - blahblahblah.be

17. ONZE BADKAMER! - blahblahblah.be

 • Reply
  gerhilde maakt
  21 augustus 2017 at 21:56

  Wat een herkenbaar beeld. Wij zijn ook al even aan het verbouwen, maar de badkamer is intussen geschilderd en we hebben er zelfs een deur! We zijn nu onze toekomstige slaapkamer aan het afwerken en ik kijk er echt uit om daar te kunnen slapen, dan hebben we boven weer wat meer plaats. Dan nog de keuken, badkamer, gastentoilet, living, gang … 🙂

  • Reply
   Katrien
   22 augustus 2017 at 09:34

   Het voordeel is dan weer dat je de domste dingen (een deur!!) gaat appreciëren 😉 Nog veel succes ook daar!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.