blahblahblah

16. As we speak #1

3 augustus 2017
16. AS WE SPEAK #1 - blahblahblah.be

Ik merk dat ik het bij anderen altijd leuk vind om een maandoverzicht of as we speak te lezen. Dat doet me er bij stil staan dat het niet altijd kommer en kwel is, zoals we soms wel eens durven te denken! Tijd om mijn eigen leven eens onder de loep te nemen dus 🙂

1/ Bezig met 

Vroeger was ik altijd met vanalles bezig. Tegenwoordig wil ik op heel wat vlakken vereenvoudigen en probeer ik me te focussen op 1 project. Zo stonden er voor grafisch werkt, mijn bijberoep, altijd heel wat dingen op de planning maar vond ik nooit de moed en/of goesting om die uit te werken. Een beetje jammer natuurlijk voor iets wat je ooit je passie noemde! Nu kies ik voor één idee of to-do en kan ik er mee leven dat al die andere fantastische 😉 ideeën voorlopig in de kast blijven. Pfieuw! Momenteel werk ik aan de SOS-tattoos die ik verkoop via Etsy. Ik ga hier apart op inzetten, ze krijgen een eigen naam, logo, website, etc. … Grafisch werkt, zoals het ooit begonnen is, verdwijnt, maar ik heb er wel een goed gevoel bij!

2/ Genieten van

Uurtjes vroeger stoppen omdat het kalm is. Buiten zijn. Wandelen. Lopen! Na 2 maand platte rust ben ik nog maar goed en wel herbegonnen maar ik wist meteen weer hoe hard ik hiervan geniet. Je moet weten dat ik tijdens het lopen nérgens aan denk. Dan is het gewoon mezelf en mijn muziek, je hebt geen idee hoe geweldig dat is voor een generalist 🙂 5 korte loopjes (op hartslag) later heb ik ook nog geen pijn gevoeld in mijn scheenbeen .. #fingerscrossed!

Nagenieten van de reis door Portugal en extra genieten van nieuwe reisjes (in)plannen, juij! 😎

3/ Gefrustreerd door

Niks eigenlijk, stel je voor zeg! Allez .. een beetje dan. Door mijn job. Maar ik doe aan loopbaanbegeleiding en in oktober start ik een cursus die me hopelijk op andere paden brengt. Want als je er iets aan kunt doen, dan moet je dat doen. Zeg ik altijd.

16. AS WE SPEAK #1 - blahblahblah.be

4/ Kijken

Nu mijn favoriete guilty pleasure een zomerstop heeft ben ik verknocht aan de vervanger, Younger.

Liza Miller is 40 en sinds een jaar gescheiden. Haar 18-jarige dochter studeert in India, en door de gokverslaving van haar ex moest ze het huis verkopen en bij haar beste vriendin Maggie intrekken. Ze probeert een job te vinden maar wegens haar leeftijd en werkbreak van 18 jaar gaat dat nogal moeizaam. Op café ontmoet ze Josh die denkt dat ze net als hij in de twintig is. Zo komt ze op het idee een tweede leven te beginnen als 26-jarige. Zo raakt ze alsnog aan een job als assistente bij een uitgeverij. Daar raakt ze bevriend met de jonge Kelsey, die haar meetroont in de leefwereld van de jongvolwassenen.

Ja-haa! (Hallokes Nico ..) Wel loop ik al een hele tijd rond met het idee om de kabel op te zeggen want verder kijken we bitter weinig tv, alleen blijft iets me tegenhouden ..

16. AS WE SPEAK #1 - blahblahblah.be

5/ Kopen

De hele maand juli kocht ik geen kledij. Het is de bedoeling dat ik hier nog tot eind september mee doorga, al is dat niet altijd even gemakkelijk. De solden heb ik zonder probleem aan me voorbij laten gaan maar af en toe heb ik het gevoel dat ik iets nodig heb. Door hier wat langer over na te denken (3 maand) weet ik wel dat ik ook zonder kan. Of niet. Maar dan is het een bewuste ipv impulsieve aankoop. En laat dat net de bedoeling zijn 😉

Momenteel staan looptshirts en een extra loopBH op het boodschappenlijstje. Die BH komt er waarschijnlijk wel, die t-shirts misschien niet want vanaf oktober kan ik eventueel al eens lange mouwen verdragen. Ook heb ik het idee dat ik geen bomma-ondergoed meer aan wil maar enkel nog mooie lingerie. Want ik voel me er beter in. Tjah .. 🙂

Op vlak van huishoud- of decospullen kocht ik ook zeer weinig. 3 mandjes om wat gerief in de badkamer onder controle te houden en een vuilbakje voor het toilet. Toen ik rondliep in de winkel zag ik wel heel wat prijsknallers – want ja, solden – en was ik al snel geneigd om meer te kopen dan wat ik zocht. Maar hé, ik deed het niet, hoera! En driemaal hoera voor extra veel spaargeld deze maand!

6/ (Niet) uitkijken naar

Ik kijk niet uit naar volgende week. Ik moet één tand laten ontzenuwen, onder lachgas, en ik krijg nu al stress omdat ik niet weet wat ik moet verwachten en ik geen held ben bij de tandarts en, en ..  Én 2 dagen later moet ik naar het ziekenhuis en daar worden 3 (wijsheids)tanden getrokken. HELP!
Ik kijk er wél naar uit om nadien geen tandpijn meer te hebben! Moet ik ijsjes inslaan?! 🙂

En jij? Waar ben jij zoal mee bezig?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.