eropuit

14. Simpel leven in Thepopuphotel – het Paradijs

22 juli 2017
SIMPEL LEVEN IN THEPOPUPHOTEL - HET PARADIJS - blahblahblah.be

(wandelen in Bulskampveld)

Dat ik droom van een simpeler leven (en een tiny house in Ibiza), dat staat allemaal zwart op wit op deze blog. Dat ik zo’n tiny house (en Ibiza, godbetert .. ^^) nog nooit live heb mogen aanschouwen zijn details 😉

Vorige week zondag kwam daar echter verandering in toen we een nachtje mochten logeren in The Pop-Up Hotel. Die staat niet in Ibiza maar gewoon in Oostkamp, West-Vlaanderen. Voor het weer moet je de weergoden dus wat aan jouw kant hebben maar ik ben ervan overtuigd dat ieders creativiteit hier wordt aangewakkerd, ook als het regent. En laat dat net de bedoeling zijn. Bij aankomst kan je je gsm (en horloge) afgeven ter bewaring. In de plaats daarvan krijg je een Nokia 3310 ter beschikking met wat noodnummers en dat van de Soepofoon. Maar dat is eigenlijk het minste.

The pop-up hotel mag dan wel maar een experiment  zijn, wat een top initiatief, jongens! Het is het uittesten van een formule voor een groter doel, Het Paradijs. Dat wil zich (vooral) richten op gezinnen die te kampen hebben met chronische stress, burn-out of depressie. Iets wat voor velen onder ons, ook voor mij, jammer genoeg herkenbaar is. Het Paradijs moet volgens Thomas D’Hooge, bezieler en topkerel (denk ik 🙂 ), een plaats worden waar je gewoon weer even kan zijn. Waar niets moet, waar je kan genieten van kleine dingen, de natuur en rust.

Met die waarden in het achterhoofd vinden wij deze test dan ook super geslaagd. In de tiny houses voel je je, met dank aan heel wat glaspartijen, enorm verbonden met de natuur. Je zit binnen maar buiten. Of omgekeerd 🙂 Je beschikt over alle luxe die je nodig hebt: douche, toilet, elektriciteit, kookvuur. Op het schitterende domein  kan je zwemmen, kanoën, lezen, spelletjes spelen, luieren, een verkwikkende sauna nemen of gewoon wat staren in de verte of een vuur .. En meer moet dat soms écht niet zijn. Wij kijken nu al uit naar het vervolg!

SIMPEL LEVEN IN THEPOPUPHOTEL - HET PARADIJS - blahblahblah.be

SIMPEL LEVEN IN THEPOPUPHOTEL - HET PARADIJS - blahblahblah.be

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.