blahblahblah

12. Permanent spitsuur

17 juli 2017
PERMANENT OVERUREN - blahblahblah.be

Ken je dat? Dat je je continu dingen loopt af te vragen? Dingen zoals ‘is dít het?’, ‘moet ik niet van job veranderen?’, ‘is het wel verstandig dat ik dit nu doe?’, … Ik heb het de laatste jaren zo erg dat ik er zelf (en mijn omgeving waarschijnlijk ook, al durven die dat niet toegeven) moe van word. Maar hé, er is een naam voor, het dertigersdilemma, zo schijnt het. Je kan tal van testen doen om te weten of je er één hebt of niet. Ik hoef ze niet te doen, het ligt er vingerdik op .. in mijn hoofd is het permanent spitsuur en ik word er horendol van.

Maar goed, het ding heeft nu een naam en nu kan ik hem overal mee naartoe nemen. Naar het werk en in de auto, waar we samen op bijna automatische piloot draaien. Over de middag bekijken we perfecte levens op Instagram en tegen de avond gaan we samen weer naar huis, de zetel in. We overlopen er alle hippe zelfhulp- en inspiratieboeken die we willen lezen: the 4-hour work week, het jaar van de hond, get real, …  want zo zal het wel in orde komen met ons. Om de dag af te sluiten worden we boos op D. Die vraagt wat we zullen eten. Jezus … wat we zullen eten??!

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.