blahblahblah

7. Mijn manifesto

MIJN MANIFESTO - blahblahblah.be

Er zijn zo van die dagen waarop zaken plots min of meer duidelijk worden. Vandaag had ik zo’n aha-erlebnis, ik heb er nog steeds kriebeltjes van! In het achterhoofd heb ik al lang een droom en het lijkt wel alsof de puzzelstukjes steeds beter in mekaar vallen passen. Veel kan ik er nog niet over kwijt (iets met een tiny house) want het is een x aantal jaren-plan maar ik kreeg ineens ook wel veel meer inzicht over wie ik ben en waar ik naartoe wil. Ideaal voor een manifesto, zegt šŸ˜‰

MIJN (BLOG)MANIFESTO

Ik geloof in verschillende passies hebben.
Ik geloof in slow living. En slow blogging, of course.
Ik geloof in groen zijn zonder geitenwollen sokken in sandalen.
Ik geloof in ontspullen en minimalisme.
Ik geloof in het goede van de mens.
Ik geloof in introverten en hunĀ creativiteit.
Ik geloof in niet achterom kijken.
Ik geloof in selfmade vrouwen en mannen.
Ik geloof in goedkoop is duurkoop.
Ik geloof in mooie producten.
Ik geloof in de kracht van muziek.
Ik geloof in de natuur, buitenleven en actief zijn.

En tot slot, ik geloof in sunscreen. Really.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *