groen(er) leven minimalisme

6. #Minsgame

1 juni 2017
#MINSGAME - blahblahblah.be

Ik ben de laatste jaren al enorm veel bezig geweest met ontspullen maar tot mijn grote spijt heb ik nog steeds te veel spullen. Overal waar ik kijk, zie ik ze. Hoewel er al enorm veel weg is en er ook heel wat klaar staat voor de rommelmarkt (in augustus pas), heb ik nog steeds het gevoel overrompeld te zijn.

Ik las sowieso regelmatig, liefst dagelijks maar nja 🙂 , een opruimkwartiertje in. Soms vlieg ik dan als een tornado door het huis om dingen op z’n plaats te leggen (oh, de ironie) maar soms gebruik ik die 15 minuutjes ook om een lade, kastje, of wat dan ook aan te pakken. Dat werkt allemaal tot op zekere hoogte maar snel gaat dat niet altijd.

Insert de #minsgame. Spoiler: dit spel speel je nooit uit, sorry 😉 Het is dus de bedoeling dat je op de eerste dag Ă©Ă©n voorwerp uit je huis verwijdert, de volgende dag twee en op 30 juni doe je dertig dingen weg. Dat zijn dus 465 dingen in 30 dagen. Omdat ik mezelf ken en er de eerste dagen nogal graag voor ga, speel ik het spel wel omgekeerd. Zo ging ik vandaag op zoek naar 30 dingen (restjes stof, iemand? Een handleiding voor mac OS X, een carnavalspruik en bijhorende zak confetti, verzendkokers, 2 plastic potten, lege doopsuikerdingen, ..) en eindig ik de maand rustig met 1 ding. Zo ziet ge dat tenminste nog een keer vooruit gaan! 😎

Doe je mee?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.