wonen & interieur

2. Tuin & terras: houtopslag

17 mei 2017
TUIN & TERRAS: HOUTOPSLAG - blahblahblah.be
Instructables | VT Wonen | Showhome

De eerste warme dagen maakt mijn hart altijd een sprongetje, joepie, buitenweer! Maar een tuin, dat is zoiets waar je tijdens een giga verbouwing noch tijd, noch goesting en geld voor hebt maar elke zomer steekt het een beetje meer dat ze niet in orde is. Wij hebben, naar mijn idee, een relatief grote tuin en de plannen daarvoor zijn al lang klaar, maar de tuin geeft me zeker ook nog een werfgevoel .. Wat me voornamelijk stoort is dat we totaal geen privacy hebben. Er loopt een wandelpad langs huis en tuin en achteraan is er een voetbalplein, ook met pad, dus iedereen heeft ons gezien. *zwaait*

Vooraan bouwden we voorlopig een muurtje van gestapeld hout, maar dat ligt onder lelijk plastiek en een volwassene kan daar ook gewoon over kijken. Het is de bedoeling dat op die plaats een omheining komt en naarmate de tuin verder loopt laten we die ‘zakken’, we willen zeker ook niet helemaal opgesloten zitten. Vooraleer we een omheining zetten, moeten we wel de houtblokken een nieuw plaatsje geven en daarvoor zocht ik alvast wat leuke ideetjes.

TUIN & TERRAS: HOUTOPSLAG - blahblahblah.be

VT Wonen | I love palets | VT Wonen | Woonio | Bol.com

Dromen doe ik altijd groots en daarna zien we wat haalbaar is, wat we eventueel zelf kunnen maken en wat al dan niet binnen ons budget ligt 😉

Kunnen jullie van een tuin of balkon genieten?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.