blahblahblah

1. BLAHBLAHBLAH

blahblahblah.be

Een blog waar alles kan en mag, op MejufferK deed ik het eigenlijk al maar daar botste ik, ofcourse, op het feit dat de gratis thema’s die je daar ter beschikking hebt toch maar niks zijn voor een grafisch vormgever. Verder wil ik me niet excuseren voor het feit dat ik al tientallen blogs en accounts allerhande heb gehad, ik ben nu eenmaal een generalist en ik vrees dat het voor de rest van mijn leven ist šŸ˜‰ Een iets langere uitleg kan je nalezen op Instagram of typ het woord gewoon even in Google in.

BLAHBLAHBLAH dus. Een volgens mijĀ niets- en alleszeggende naam die niet beter bij me kon passen dus. De rest – ..Ā goes back to basics & slow blogging – blijft helemaal gelijk. Welkom! (Follow my blog with Bloglovin)

Foto via Pinterest, originele eigenaar helaas onvindbaar.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *